Wie schrijft?

Anna Maas

Mijn motto is: 'Als je niet bang bent, beweeg je niet.' Dat betekent dat als je iemand niet ziet, je ze moet gaan zoeken, in plaats van bang te zijn om verder te gaan.

Hier ben ik in België met mijn vriendin Aline & onze vriendin Leila. Ik ben niet helemaal zeker wie dit is, maar we waren op dezelfde plaats, en dus was ik verrast om hem daar te vinden. We speelden een nummer dat mijn vriendin Leila en ik samen hadden gemaakt en na een tijdje stopten we met spelen en begonnen we over onze dag te praten. Hij leek erg onder de indruk van ons lied en ik wilde hem vertellen, maar ik kon niet zeggen wat ik wilde zeggen en ik wist niet hoe een gesprek met hem te beginnen. Mijn eerste gedachte was om hem te vragen voor een foto van het lied dat we hadden gemaakt.

Ik heb veel ervaring omdat ik ook lid ben van de Amateur Radio Operators Association, de International Amateur Radio Union en mijn lokale afdeling van de Nederlandse Amateur Radio Club.

Dus toen ik New York City bezocht voor een werkreis, had ik de gelegenheid om veel interessante mensen te ontmoeten, evenals de mensen te ontmoeten die ik al enige tijd heb bestudeerd. Er was, om eerlijk te zijn, meer dan ik had verwacht te zien en ik was niet teleurgesteld. Ik ontmoette een heleboel geweldige mensen, waaronder de mensen van onze repeater club, de New York Repeater Club en hun verschillende groepen. Ik zag zelfs een jong kind in zijn eerste repeater club! Er waren mensen van over de hele wereld, uit alle lagen van de bevolking, samen te werken om te helpen onze hobby de leuke en lonende hobby is geworden. Het was een geweldige manier om mijn tijd door te brengen en ik zal de herinneringen aan die ervaring koesteren.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is het creëren van geweldige foto's en informatie over de verschillende repeater systemen over de hele wereld.

Ik ben een zeer gepassioneerde fotograaf die graag foto's van de natuur en mensen te nemen. Ik deel graag foto's die ons op een nieuwe manier naar de wereld laten kijken. Ik ben blij om alle vragen die u heeft over ons systeem of de repeaters over de hele wereld te beantwoorden. Ik help u graag met vragen over het netwerk en de apparatuur. KunstWeekend Charlois is een Nederlands netwerk, dat wordt geëxploiteerd door de Nederlandse netwerkgroep 'Vermeer'. Het is een gratis website, maar de leden krijgen een aantal voordelen. Leden krijgen toegang tot: • Een zeer goede website waar u alle informatie vinden die u zoekt • Gratis online cursus - wij helpen u om de basisprincipes van het repeater-systeem te leren • Een goed boek dat u een stapsgewijze handleiding geeft voor het repeatersysteem dat u wilt kopen • Veel leuke en interessante artikelen van andere repeater-gebruikers • Veel informatie over ons netwerk - inclusief de geschiedenis • Informatie over onze apparatuur • De laatste evenementen - die worden vermeld op onze site • Een lijst van de belangrijkste repeater sites over de hele wereld • Een kaart met informatie over de belangrijkste locaties • Gedetailleerde informatie over de apparatuur. Het enige wat u hoeft te doen is zich te registreren op de website.

Mijn vader zei altijd dat ik goed voor mezelf moest zijn. Het was altijd mijn manier. En dat probeer ik te doen. Ik probeer niet overboord te gaan, maar ik ben niet altijd succesvol. Dat is het beste advies voor mij om te volgen. De manier om dit te doen? De beste manier. De beste manier die ik heb gevonden is om de opmerkingen interessant en constructief te houden. Dus als het me niet bevalt wat je te zeggen hebt, zeg ik iets goeds over je. Dat doe ik tot ik blauw ben van woede. Zo werkt het. Als je me wilt vertellen hoe ik het beter kan doen? Ga vervolgens naar de reacties en post een reactie.

De eerste regel die volgt is dat opmerkingen zijn voor discussie, niet voor misbruik of bedreigingen. Doe niet zo'n eikel. Als je dat niet doen, zeg dan gewoon Bedankt! Ik waardeer het!" en ga verder. Doe niets gemeens. Als u iets wilt toevoegen aan de site, maak dan een thread.