Wat is de prijs van repeater?

Anna Maas

Het hangt ervan af. Zoals voor mijn eigen: Ik heb mijn eigen twee jaar oude R7000-5000-6500 HTPC, en mijn huidige kost me ongeveer € 100. Voor een nieuwe, de prijs is ongeveer € 300. Er is een website die u de exacte prijs zal geven. Dus ik heb een prijs om uit te kiezen. Is het kopen van repeater de moeite waard? Als ik mijn keuze moest kiezen, zou het ongeveer € 100 HTPC en ongeveer € 100 van HTPC accessoires. Ik ben er zeker van dat u meer goede waarde voor uw geld vinden.

Voor nu, laten we gaan over wat wordt aanbevolen in de HTPC sectie. Ik ga niet in detail treden over hoeveel kanalen, hoeveel kanalen en wat je ermee krijgen. Dat is aan jou. Ik stel ook voor dat je de compatibiliteit te controleren. De meeste HTPC-apparaten kunnen tot 3-kanalen draaien, waardoor u de HTPC-compatibiliteitspagina controleren. Het kan je ook helpen om te weten wat het beste kanaal en kanaalpaar je moet kopen. Nu we de basisinformatie hebben, kunnen we de volgende stap zetten. We zullen ons richten op 2 verschillende repeater configuraties, de 2-kanaals, die niet wordt aanbevolen, en de 3-kanaals, dat is erg belangrijk. Laten we beginnen met de 2-kanaals configuratie: Hiermee u de frequentie schakelen tussen 8 en 25 GHz, wat beter is voor uw thuisnetwerk. Dit zal ook uw HTPC duurder om te kopen, dat is niet per se een slechte zaak. U zelfs het kanaal wijzigen wanneer een netwerkkaart beschadigd raakt.

De 2-kanaals configuratie

We kunnen 2 kanalen op uw HTPC installeren: U hebt de volgende onderdelen nodig: een computer met ten minste 32 GB RAM (het is prima met minder, maar meer zal dingen versnellen), ten minste 8 GB Flash (waarmee u ten minste toegang tot het internet wanneer dat nodig is), een Ethernet-kabel (als u geen router gebruikt), en een Wi-Fi-adapter als u er geen hebt (er zijn adapters beschikbaar voor goedkoop , maar misschien wilt u een actieve te krijgen). Dies kann wirklich erstaunlich sein, im Vergleich mit repeater vergelijk U moet uw computer installeren op dezelfde harde schijf als de HTPC.