Waar vind ik de beste repeater?

Anna Maas

Zoek uit waar ze zich bevinden. Voor mij zijn er niet veel keuzes. Het is altijd mijn keuze om te gaan met een repeater, want ik hou van het geluid van de radio en het gevoel van de hand crank. Hoe meer ik lees over de voordelen van een repeater hoe meer ik het leuk vind. Als je niet weet wat ik bedoel ga dan hier en ik weet zeker dat je zult begrijpen. Maar, om op dat punt te komen, hier is mijn lijst van de beste repeater voor u om uit te kiezen. Genau das unterscheidet diesen Artikel von weiteren Artikeln wie zum Beispiel Gopro Hoofdband.

1) De beste repeater is er een met een hoge kwaliteit antenne.

Als voorbeeld heb ik twee sets van antennes die zijn geïnstalleerd in het huis voor ongeveer een jaar en ik ben nog steeds niet in staat om een betere antenne dan dat te vinden. Mijn vrouw en ik hebben een aantal antennes geïnstalleerd in het afgelopen jaar en we hebben nog geen goede gevonden. Ik zou zeggen, de beste antenne die ik vond was die in het huis door GRC (het Franse bedrijf dat de antennes voor de oude tv maakte). Deze antenne is van zeer hoge kwaliteit met een goed vermogen en een goed bereik. Als u niet beschikt over het budget, vindt u een aantal andere antennes die van lagere kwaliteit of met minder bereik. 2) Als u op zoek bent naar de beste indoor repeater, krijgen degene met de laagste kosten en het beste bereik. Mijn ervaring heeft me geleerd dat de beste outdoor bereik van alle indoor repeaters is ongeveer 50 meter. Je hoeft niet de grootste antenne te hebben om het beste bereik en de krachtigste antenne te hebben. Ik heb veel buitenantennes, maar ik heb die nog steeds in huis. 3) De antenne moet zeer goedkoop zijn. De beste manier om dit te doen is om een goedkope antenne die geen dure componenten zal vereisen te krijgen. De antenne wordt een V-band antenne genoemd omdat deze de laagste V-band frequenties (1,6 MHz tot 2,8 MHz) heeft. Het wordt gebruikt voor amateur radio (HAM) in Nederland en het is een geweldige antenne te gebruiken voor repeater. Dit is het eerste wat je nodig hebt in een repeater voor outdoor assortiment (en het is ook belangrijk in binnen bereik). Hier is hoe de antenne eruit ziet. Dus nu heb je de antenne. Nu hoef je alleen nog maar de behuizing te maken. Waar te kopen repeater? Hier is de antenne in het midden: Vervolgens is de behuizing voor de antenne. De bovenkant is gemaakt van multiplex en de bodem is gemaakt van aluminiumfolie. Als je een paar extra stukken hebt, kun je ze gebruiken. Zo niet, dan u uw eigen door het uitsnijden van een aluminium strip en het boren van gaten naar de antenne. De antenne is verbonden met een 1/8" metalen verlengbuis en een 1/4" koperen kabel, die ik met een plastic draad heb bevestigd. Sehen Sie sich darüber hinaus einen repeater vergelijk Testbericht an. Na het aansluiten van de draden op de verlengbuis, moest ik een paar meter aluminiumfolie toevoegen om het midden van de doos te bedekken. Toen ik voor het eerst de antenne bestelde, was het niet erg groot. In feite, het zag eruit als een normale doos met een aantal schroeven die vast zitten aan de zijkanten. Nadat ik een aantal metingen gedaan en maakte mijn eigen wijzigingen, het is nu de grootte die ik nodig heb.

Ik heb twee soorten antennes gemaakt.