Is het kopen van repeater de moeite waard?

Anna Maas

Ik weet niet echt, maar ik zeg altijd: Het is altijd een goed idee, als het de moeite waard is.

Er zijn twee dingen die maakt me beslissen of het kopen van een repeater is de moeite waard of niet. Ten eerste denk ik dat ik nodig heb om ervoor te zorgen dat het goede signalen heeft, dus ik doe wat onderzoek naar de beste repeater in mijn omgeving te vinden, de tweede is de prijs. De prijs van de beste repeater hangt meestal af van veel factoren zoals signaalsterkte, grootte en aantal kanalen. Het kan ook afhangen van het modelnummer en hoeveel kanalen het aankan. Er zijn bijvoorbeeld veel bedrijven die repeaters verkopen voor dezelfde prijs, maar ze kunnen niet meer dan één kanaal per kanaal verwerken. Das wird doch beeindruckend sein, im Vergleich mit Oplader Ti-84 Plus Ce-t Het is ook een probleem met veel "home" radio bedrijven, die de verkoop van repeaters met een lage signaalsterkte. En soms, een bedrijf dat goede repeaters verkoopt en niet over een goede signaalsterkte kan uiteindelijk de verkoop van de repeater, die een betere signaalsterkte hebben om een radiozender zonder vergunning, die het kan gebruiken om hun voordeel te gebruiken om de repeater te gebruiken. Ik raad het kopen van een radio repeater voor slechts een of twee kanalen. Sommige bedrijven verkopen hetzelfde product als degene die u wilt, soms verkopen een repeater voor meer kanalen dan je wilt. In dat geval, niet meer betalen dan het andere bedrijf, omdat het bedrijf dat de repeater verkoopt heeft een betere signaalsterkte dan degene die niet verkoopt.

Dit is mijn lijst van aanbevolen repeater. Je moet ze controleren:

De beste repeaters kunnen bijna alle bovenstaande dingen doen die je wilt, maar ze kunnen ze niet allemaal doen. Naar mijn mening, de beste repeater voor mij, om een of andere reden, is degene die verkoopt voor het meeste geld. Ik heb een lijst van de meest populaire repeater merken en ik zou zeggen dat de meerderheid van hen zijn helemaal niet geweldig voor de meeste mensen. Und das ist beachtlich, vergleicht man es mit repeater. Voor degenen die graag dat soort dingen, dan moeten we gaan met een goed merk dat verkoopt voor een goede prijs, en de meeste van die zijn goedkoop.