Hoe repeater gebruiken?

Anna Maas

je koopt een repeater. En dat is het. Hier is mijn verhaal.

Toen ik een tiener was, ging ik naar school in Amsterdam. Ik was er voor een jaar en de meest memorabele ding van mijn leven was: om mijn eerste real-life radio te zien. Ik was 16 jaar oud. Ik had een enorme verliefd op deze man (hij was mijn klasgenoot, mijn beste vriend, mijn toekomstige vriendje) en, tot mijn verbazing, ik kende hem ook van school. Nu was deze man een enorme geek: hij wilde natuurkunde studeren, hij hield ervan om over radio's te leren, hij ging zelfs naar een radioschool toen hij een tiener was, dus hij zou cool moeten zijn (of tenminste, hij was cool, in mijn gedachten). Ik herinner me hem als hij altijd droeg een oude trui met een grote knop op de voorkant, net als mijn vriend. Ik was gefascineerd door hem en we brachten onze vrije tijd samen door, ik kon altijd zijn aanwezigheid voelen toen ik bij hem was. Op een dag liet hij me een vreemde radio zien die een vreemd uitziende radio had met een old-school uitziende wijzerplaat, het had drie luidsprekers, en de andere had er een kleine antenne bovenop, dus besloten we het te kopen. De volgende dag, ik probeerde om zijn nummer te krijgen, het was erg moeilijk om hem te bellen vanaf mijn telefoon als hij was zo ver weg (hij woonde in een klein appartement, en ik was te jong, en we woonden gewoon in een klein appartement). Tot slot heb ik besloten om een nieuwe telefoon te kopen en zijn nummer weer te krijgen. Im Vergleich zu Keukenhof Webcam ist es hierdurch merklich wirksamer. Ik wachtte een lange tijd, maar uiteindelijk kreeg ik het telefoontje waar ik op had gewacht. Het was zijn zus, die zijn leraar was. Ze vroeg me: wat is het probleem? Hoe zit het? Ik zei tegen haar: Ik kocht een nieuwe telefoon, ik vond zijn nummer weer, hij is niet beschikbaar. Ze vroeg: "Wat is er aan de hand?" "Ik wilde gewoon met hem praten. Hij is voorlopig niet beschikbaar. Help me alsjeblieft". Dat was het einde. We zijn in het midden van een koud weer, maar ik ben al denken aan de winter kamperen en ik ben niet klaar om het huis te verlaten, want ik ben bang dat het niet lang zal duren voordat de sneeuw begint te vallen. Dus ik ga met hem wandelen. Dus ik kwam hem een simpele vraag stellen. "Waarom heb je een mobiel nummer en geen website? Waarom gebruik je geen blog op je telefoon? Zou het niet gemakkelijker zijn om met uw abonnees te communiceren als u op een website bent, in plaats van een mobiel nummer te gebruiken?" Hij antwoordde met een zeer eenvoudige, eenvoudige en zeer eenvoudige antwoord "Omdat ik weet hoe je een blog te gebruiken!" Hij was helemaal blij dat we nu met elkaar kunnen communiceren zonder internetverbinding. Ik vertelde hem dat ik ook gebruik maken van een blog en mijn blog is in het Engels, in het Engels, niet in het Nederlands. Het is heel anders dan zijn blog in het Engels, maar het is echt goed, dat is waarom ik dacht van het gebruik ervan hier.

Ik gebruik een blog sinds vorig jaar. Ik begon deze blog begin 2015, om mensen een andere manier van interactie met mij te geven. Een manier die hen in staat zou stellen om contact met mij op te nemen via e-mail in plaats van per telefoon. Nu, deze blog heeft meer dan 20 000 abonnees. Im Vergleich mit repeater vergelijk ist es daher auffällig wirkungsvoller.