Contact

Anna Maas

Aanvraagformulier

Ik ben zeer gemakkelijk te contacteren en ik ben beschikbaar voor elke vorm van discussie of hulp. Voor uw veiligheid, vraag ik er niets voor terug. Ik zal u graag helpen als u mij een bericht stuurt. Voel je vrij om mij te schrijven of laat een reactie of een reactie op mijn blog (mijn persoonlijke blog).

Hartelijk dank voor uw aandacht en ik hoop dat u geniet. In het geval er fouten of omissies in dit bericht, voel je vrij om ze aan te wijzen in de reactie hieronder. Ik zal proberen ze aan te spreken zodra ik tijd heb. Als je genoten hebt van dit bericht, deel het dan. Kunstweekend is het grootste evenement voor radioamateurs in Nederland, jaarlijks georganiseerd door de lokale radioclub. De band wordt gehouden bij de Nederlandse Amateur Radio Vereniging op 3 en 4 oktober. Het is een fantastische kans om veel amateurs van over de hele wereld te ontmoeten en te leren over hun hobby.

Mijn contactgegevens vind je hier. Ik ben min of meer een internet beroemdheid, met veel volgelingen op Twitter. Ik ben ook een van de oprichters van een radiostation in Nederland. Midden in de winter zorg ik ervoor dat ik een all-you-can-eat ontbijt run voor de mensen in Nederland. Ik heb ook veel foto's. Ik hou van mijn werk, maar ik ben niet zo blij met mijn leven. Ik ben altijd op zoek naar iets nieuws en interessants in het leven. Het internet is een grote bron van informatie, maar ik ben ook geïnteresseerd in de fysieke wereld, want ik ben vrij veel een dier persoon. Ik werk graag met dieren en het helpt me om op een meer diepgaande manier met hen in contact te komen dan met mensen. Ik ben een freelance webdesigner en ontwikkelaar.

Opening Hours